Ba njer

Hij is geboren op 15 mei 1996 in Middelbeers. Door hem is zij in de geweldige hondenwereld terecht gekomen. Banjer was een zorgenkindje en trok er het liefst in zijn uppie op uit. Ingeslapen op 22 december 2006.

To bias

Hij is geboren op 18 augustus 2005 in Biezenmortel. Via vrienden kwam zij hem op het spoor en sloot ook hem na 8 weken in haar armen in de aanwezigheid van “grote broer” Banjer. Tobias is een heerlijk knuffelbeest, rustig, sociaal en geduldig. Een hond die graag voorop loopt, maar altijd zorgt dat de achterhoede volgt. Een ware allemansvriend. Elke dag zorgt hij voor een glimlach op haar gezicht. Ingeslapen op 13 november 2016.

Banto

Hij is geboren op 9 februari 2021

 

 

Jo sé

Zij is geboren op 24 juni 1958 en is een Waalwijkse in hart en nieren. Ze houdt van gezelschap, gezelligheid en het buitenleven. Door haar liefde voor honden te combineren met haar andere favoriete bezigheden is het idee van Batojo ontstaan. Met de oprichting van haar hondenuitlaatservice kan zij het beste van die werelden combineren en geniet zij van en met de honden in de buitenlucht.